dimarts, 17 de febrer del 2015

Taller de LEGO

Fa uns dies, vam tenir la oportunitat d'anar a un taller de Lego, que organitzaven Bricks4kidz a Festial.  Al Liam li encanta, així que quan ens ho van proposar no vam dubtar ni un minut. 
Era un dimarts a la tarda, i en sortir de l'escola vam anar cap a Festial, un espai per a festes infantils  que hi ha a prop de l'hospital Clínic. Ja hi havíem estat, en una festeta d'aniversari, i ens va encantar ja llavors: un espai ampli, agradable, amb piscina-tobogan de boles i amb llits elàstics ...en definitiva, ideal per als nens. 


La Mireia, de Festial, i la Murielle de Bricks4kidz havíen organitzat aquest taller, i havien convidat a unes quantes bloggers (moltes gràcies per pensar en nosaltres!). És super interessant veure la quantitat de coses que es poden fer i es poden treballar a partir de les famoses peces de colors Lego! 
L'espai estava organitzat en diferents àrees, on hi havia diferents tasques a fer: 

zona de joc lliure, 
zona de Lego DUPLO per als més petits,


 una zona tambe per als petits però amb uns Legos mecànics més elaborats, pintar un plat que anava girant, i fer espaguettis de colors, ondulats.

i una zona per als nens mes grans, amb Lego de peces petites. 


Fins i tot les mares vam tenir el nostre espai: amb 7 peces havíem de muntar un aneguet! no us penseu, fàcil fàcil no era.....no us dic quin era el meu, però si us dic que en el primer intent s'assemblava més al drac del llac Ness, que a un aneguet....com vaig riure!

I per acabar, foto de grup amb les altres assistents: Laia de Petits Retrats, Conchi de Pecole, Mercedes de AnotherBcn, Núria de Lamamafaelquepot i Laura de Pekefriendly.

Ahh, que se m'oblidava, al mes de març comencen els tallers de Lego, per si us voleu apuntar:

que passeu una bona semana!

Gràcies per ser a l'altre costat!






LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...