dijous, 6 de juny del 2013

tota la troupe cap a ......Itàlia

A vegades passen coses inesperades a la vida, que et sorprenen, et fan il·lusió....i després et fan anar estressat....Però nosaltres ens estressem encantadíssimes!!!!!

Fa uns mesos, una cosina nostra que viu a Londres, va haver de fer un regal a una amiga seva italiana que viu també a Londres. A la noia que li va regalar li va agradar molt i coses de la vida aquesta noia té una tieta que té una botiga de roba i complements infantils.... a Macerata, al centre d'Itàlia. Aquesta tieta, va veure el conjunt, i li va agradar moooolt!tant, que a través de la seva neboda, i de la meva cosina, ens va arribar una comanda! 

Evidentement nosaltres estàvem flipant, al·lucinant vamos, però encantades!!!!
només teniem una consigna: hi havia d'aparéixer l'elefant i els peucs!
Ens vam posar mans a la obra, i al cap d'uns dies ja ho vam tenir tot llest. 
us deiexem un munt de fotos ....

esperem que us agradin!







 (peücs amb sola de "pell" marron, les mes fashions de totes!)


Ho vam embolicar bé, i començava la ruta.......primer cap  a Londres, i després cap a Itàlia.....va ser un viatge llarg...però va arribar al seu destí a principis del mes de maig. La propietària de la tenda ens va enviar una foto de l'aparador on els havia posat.....no us podeu imaginar quina ilu que ens va fer!


tota una experiència......

Grazie mille!!!!!

4 comentaris:

  1. Ostres,noies!!! Felicitats! Són preciosos tots! Els elefants, els peücs, els bodies...TOT! Que tingueu sort amb l'experiència italiana!

    ResponElimina
  2. Quina il.lusió deu fer!!! Us desitjo moltíssima sort i que ho gaudiu molt!! Ja ens anireu explicant, oi?? Petonets!

    ResponElimina
  3. Us han quedat súoer macos!!!!
    Anna

    ResponElimina
  4. Ualaaaaaaaaaaa!!!!! Quina passada...m'encanta tota aquesta producció, felicitats noies!!!!! Ufff feia dies que no us deia res...últimament vaig molt enfeinada, i tot i que miro blogs no tinc temps de deixar comentaris :( un peto!!!

    ResponElimina

moltes gràcies!!!!!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...