dilluns, 9 de setembre del 2013

una mica de tot


Hola! 
va ser l'aniversari del Liam.......com passa el temps, ja dos anys! i vam celebrar també el seu bateig, que "entre pitos i flautes" ho anavem deixant passar i no trobàvem el dia...fins que el vam trobar. 

Aquesta no és una entrada típica de ninoutet, no és un encàrrec, i no només és costura........però tenia ganes d'ensenyar-vos tot el que vam fer .....cosir, decorar i cuinar! tot com diuen els anglesos: DIY!

Per al seu aniversari li vaig fer la corona del Tela Marinera, i els meus germans li van regalar aquest autobús tan "estupendu"! no es separa d'ell ni un moment! mireu si tothom sap de la seva dèria pels transports públics, que li'n van regalar dos iguals! un d'ells el vam canviar i ara té també el camió de bombers..

Divendres, l'aniversari, 

Dissabte, el bateig. 
Les banderoles: una de tela de sac, amb topos de cartulina de colors. No recordo d'on vam treure la idea...quina ràbia......

i banderoles de tela, son senzilletes, vam tallar les teles en triangles, amb les tisores de zig-zag, i l'Anna va cosir-les amb una cinta.




 i el berenar: paperines de patates fregides i de "palomitas", pastís de poma , brownie, far breton  i entrepanets. Que bo que estava tot!!! 


i cake pops! bonissims!!!!!!
i tarrinetes de pastís de tres xocolates!!!!! el Javier ens va fer l'estructura de cartró ploma, i vam "fabricar" un washi de roba, amb cinta adhesiva de doble cara. Va quedar súper bé! 

i com a recordatori del bateig, la Irene ens va fer galetes! bueno, la idea, i les primeres les va fer ella....després vam haver de treballar tots, semblava una fàbrica de producció en cadena..... en vam fer quasi 100! i les boletes de colors són molt mones, però posar-les una a una.......ja us podeu imaginar!


Doncs ja veieu, vam tenir un cap de setmana complert i entretingut! Moltes gràcies Irene, Anna, mama, Javier, Edu, David, Albert, Sònia i papa per la vostra ajuda....qeu se'ns dubte, sense ella, crec que no hagués sortit tot tan bé!



3 comentaris:

  1. Felicidades a los papás de Liam por la fiesta!!!
    Va ser una festa molt maca!!! I molt guai fer la producció de pastissos i les galetes en cadena!!
    Tenim temps per anar pensant en el bateig de la Clàudia, jijiji!!

    ResponElimina
  2. Quina passada de festa! no hi falta detall! molt i molt bé! sou unes artistes. Un petonàs! M

    ResponElimina
  3. Uauuuu! Va haver-hi de tot!!! Maquíssims tots els detalls!
    Una abraçada!

    ResponElimina

moltes gràcies!!!!!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...