dimecres, 20 de novembre del 2013

Apunta't als tallers de Nadal

Ja ha arribat el fred!
i en un no res, les festes nadalenques….. ja tenim ganes de començar a cosir per decorar la casa, preparar els regals del tió i els detallets per a tota la família!
És per això que des de ninoutet hem pensat 4 tallers per a tothom qui vulgui passar una bona estona fent objectes de decoració nadalenca amb tèxtils. 


1. ARBRE DE NADAL DE FELTRE
Fes el teu arbre de Nadal amb feltre, i amb decoracions també en feltre i velcro per a que sigui fácil de posar i treure. Ideal per a nens, i per a espais petits. Molt pràctic de guardar (només cal enrotllar), i molt fácil de fer!
En aquest taller no tocarem ni fil ni agulla! 

2. DECORAR AMB BASTIDORS DE BRODAR.
Utilitzarem bastidors de brodar per a fer un quadre per penjar a casa. Aprendrem la técnica de les aplicacions, cosir-les a  màquina, i algun punt de brodar per acabar la labor. Nivell principiant.
Hem fet dos models, però imaginació al poder..podeu fer els motius que volgueu!





3. ARBRES DE NADAL.
Van ser els primers detallets de Nadal que vam cosir quan ninoutet va començar la seva aventura, i cada any n'hem fet uns quants. Hem pensat oferir aquest taller on ensenyarem com es fa aquest (farem un dels grans, uns 35 cm d'alçada) i un dels petits tipus piruleta. 
No es requereix nivell previ de costura, ni de màquina de cosir. Us ensenyarem el bàsic per a endur-vos-ho acabat a casa: puntada recta i puntada invisible a mà per acabar la labor.






4. DECORAR PORTES I FINESTRES, I SAQUET DE NADAL.
Farem guirnaldes per a penjar dels poms de casa, per a donar un toc festiu a portes i finestres. I també farem un saquet de nadal, per a guardar-les, o  per guardar el que volguem, o simplement per guarnir un raconet de la casa.   Aprendrem puntades bàsiques a màquina, i com fer una bossa senzilla reversible.
Nivell principiant









Tots els tallers són a 25€, material i berenar inclosos. 
Els tallers són de 8-9 places, (i un mínim de 4) així que tan aviat com sapigueu que us voleu apuntar, envieu-nos un mail a ninoutet@gmail.com per reservar-vos la plaça. 
Hem posat dates en dies diferents per que li puguin anar bé  a tothom, però si teniu alguna altra suggerència de dates, ens ho dieu i ho parlem! es tracta de que ningú es quedi sense taller!


Si us voleu apuntar a més d'un curs, hem pensat una promoció:

primer taller: 25€
segon taller : 22€
tercer taller: 18€
quart taller: 18€



Si teniu màquina de cosir i la voleu portar, perfecte! si no, nosaltres en tenim. 



És la primera vegada que organitzem tallers "en serio", i estem molt emocionades. Esperem que us agradin i ens vingueu a veure aviat!!!!



1 comentari:

  1. Hola maria,
    soc la montse, ahir el meu fill em va dir, hi ha un paper de correus, el vaig mirar i vaig dir....la postal!!!!
    Oriol, em podras anar demà a correu?
    Avui quan he arribat el primer que he fet a set obrir el sobre i ostres!!! Com m'ha agradat!!!!
    MOLTES GRACIES MARIA
    BONES FESTES

    ResponElimina

moltes gràcies!!!!!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...