dimarts, 19 de novembre del 2013

El nostre primer premi

Bon dia! avui hem matinat, i comencem el dia amb alegria! ;) encara que publiquem aquesta entrada al migdia….

hem rebut el primer premi de la nostra petita història bloggera amb ninoutet!!!!!
La Muns, de Coses Cosides va pensar en nosaltres, Moltes gràcies!!!!!


Aquests premis s'otorguen a blogs que t'agraden, que t'encanten i que no pots parar de seguir, però sobretot, que siguin blogs que acaben de començar i/o tenen poques visites encara, per a poder donar-los visibilitat.
A part de la il·lusió i l'emoció que provoca rebre un premi així, hem estat llegint i resulta que hem de fer uns "deures" molt senzillets: es tracta d'explicar algunes coses sobre nosaltres, per a que la gent ens conegui més,  i després passar aquest premi a altres blogs. 

Així doncs, comencem:

7 coses que ens agraden: com som dues, respondrem per separat! tot i que coincidim en moltes coses, així ens coneixeu una mica més a les dues!

Anna

1- La meva família: m'encanta estar amb els meus!, la Clàudia tot just té un més i no puc parar de mirar-la... i el Xavi em té el cor robat!
A part, és clar, estar amb els meus pares, els sogres, el meu germà, els 7 cunyats, el Liam i el nebot  que està de camí!

2- Els amics: No sempre tinc tot el temps que voldria per estar amb ells!!

3- Cosir: Fa 3 o 4 anys entre tota la família em van regalar la màquina de cosir i va ser el meu inici en aquest món!fins llavors no tenia cap afició clara i ara no puc parar de cosir...ji,ji!
La Maria m'ha ensenyat gairebé tot el que sé i és la "culpable"de que estiguem aquí amb ninoutet. Gràcies!

4- Un bon àpat!: sóc de bon menjar i m'encanten els dinars familiars o amb amics. 
La xocolata és la meva perdició!!


5- Moments de relax: una manteta, sofà, una infusió i un bon llibre és el meu moment de recolliment.
M'agradaria trobar més moments per fer-ho!

6- La cuina: un altre moment de relax per a mi és quan em poso a fer pastissos...no us penseu que soc una gran cuinera eh!!, parlo de coses senzilles, però en general m'agrada i em relaxa cuinar...sobretot dolços!!

7- Caminar per Barcelona i entrar a botiguetes m'encanta!la majoria de vegades entro i surto sense comprar, però m'ho passo bé coneixent nous raconets i pensant en regals/detalls per a les persones que estimo...i alguna coseta per a mi també ji.ji ;)



Maria

1.  El Liam i el David, m'encanta estar amb ells! el Liam ara té 2 anys i mig i esta per menjar-se'l!  no pararia de jugar i estar amb ell……a no ser que …….hagués de cosir!
Els meus pares, germans, cunyats i cunyades i nous nebots tambe, eh??!!!!! 

2. Cosir!!! podría dir que es la meva passió oculta, i descoberta tard, pero més val tard que mai no? no puc estar sense pensar en coses que he de fer,  coses que m'agradaria fer, coses per provar i per inventar……

3. La pluja. M'agrada estar a casa i mirar com plou! encara que tres dies seguits de pluja com ara, potser era ja massa……jejeje

4. La xocolata desfeta. No sóc una boja de la xocolata… però una tassa de xocolata calenteta quan plou o fa fred…….uuuuummmmmmm

5. entrar a botigues de teles, teixits, cintes i merceries……..entrar, remenar, tafanejar……em diverteix molt! sempre i quan no tingui la urgèngia de comprar res, que llavors m'atabalo, i no sé mai què comprar,…..però quan no hi ha la pressió de les compres…..m'encanta! quan no cosia, anava als mercadillos a mirar roba i sabates, ara vaig a buscar les parades de teles! El David diu que és una malaltia…..jijijiji

6. el pinterest! quin gran invent això del Pinterest!una gran finestra al món creatiu, per passar estones i inspirar-se, agafar idees, penjar les teves creacions……Sempre em passo més estona de la que voldria, pero no pots parar….és un vici!

7. Passejar! m'encanta no tenir pressa i anar d'un lloc a l'altre caminant, mirar aparadors, entrar a botigues…..encara que no ho faig gaire sovint, es algo que a vegades trobo a faltar…..

8. Sopars d'amics, sobretot de nenes!
9. el sushi
10……buenoooooo ja paro…...



blogs que ens agraden i als que els hi passem el premi :



ens agraden molts més, però no els podíem posar tots, a més , aquestes dues setmanes molts dels blogs que seguim han rebut o aquest o altres premis també , aixi que per no repetir, gaire ens hem quedat amb aquests……mireu-los si teniu temps, són molt macos i fan coses precioses!!!!!

De seguida tornem a estar aquí amb novetats!!!!!

3 comentaris:

  1. Gràcies pel premi! Ens ha fet molta il.lusió.

    Lídia i Montse

    ResponElimina
  2. Hola noies!Moltíssimes gràcies per haver pensat en la capsa de galetes! És el primer premi i m'ha fet molta il.lusió! Un petó gran a les dues!

    ResponElimina
  3. Ohhhhhh...el primer premi de La Maduixeta!!!!! Moltíssssssimes gràcies, noies!!!! feu coses precioses!!!! GRÀCIES!!! paola

    ResponElimina

moltes gràcies!!!!!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...