dimarts, 26 de febrer del 2013

balena per la Clara

Hola! feia dies que no publicavem res....la grip em va deixar ko com feia anys que no em posava malalta, i l'Anna també ha anat molt enfeinada i no hem tingut gaire temps ni per cosir ni per escriure.....
Pero ja s'ha acabat! ens posem les piles que tenim un munt de coses per cosir i per ensenyar-vos!

Comencem amb una labor que se'ns ha quedat endarrerida: un nino que vam fer aquest Nadal per la neboda de la nostra cunyada, la Clara. Aquest cop vam canviar l'elefant per una balena! ens feia gràcia canviar d'animal, i vam trobar aquest patró de la Mariska Vos-Bolman a Etsy.
No tenim masses fotos....de fet nomes una....perque les vam fer amb presses just abans d'embolicar-la per regalar i les altres no van quedar gaire be.....esperem que us pogueu fer una idea almenys......



Es una mica "capgros", pero és graciosa! i va quedar força gran, uns 30-35 cm. 

A les aletes li vam posar plàstic per a que fes soroll, i un sonall a dintre per a que sonés quan es mogui.

Esperem que us agradi!

Tenim en ment un altre animal, a veure si en breu el podem tenir acabat....de moment tenim un prototip a mig fer...... ;)

Gràcies per ser a l'altre costat!




2 comentaris:

  1. Sigui capgrossa o no a la Clara li va encantar la Balena!!!!haurieu de veure com l'abraça!!!I al portar sonalls dintre va com boja donant-li cops perquè soni!!
    Així que gràcies, cunyades!!!

    ResponElimina
  2. Trobo que és molt divertida i ben alegre amb aquests colors! M'agrada molt! Què bé que estigueu recuerades! Així anirem veient més cosestes vostres ;)!
    Fins aviat!

    ResponElimina

moltes gràcies!!!!!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...