divendres, 14 de febrer del 2014

En marxa els tallers!!


Ja tornem a ser aquí amb les piles carregades i a punt per a fer coses noves, però abans tal i com us vam prometre....aquí teniu un petit recull de fotos dels tallers que vam fer per Nadal.

l'arbre de nadal fet amb feltre perquè hi juguin els més petits...


 els bastidors...ideals per a la porta de casa...
 i per últim les guirnaldes amb el seu saquet!

Com veieu van quedar unes decoracions xulíssimes i ens ho vam passar super bé! Moltes gràcies a totes pel vostre entusiasme i la vostra participació!!!!!! estem molt contentes de com va anar tot!

 Gràcies a l'èxit que vam tenir i per petició de les nostres seguidores (elles ja saben qui són...gràcies!) ens hem decicit a fer més tallers!


Tot i que tenim una llista amb tot de coses que volem fer a  partir del mes de març: moneders, bolsos, aplicacions en samarretes... (també acceptem peticions eh!) primer ens han demanat que comencem 
per un taller d'iniciació a la costura i així ho farem!
 Us proposem:

  Aquest taller està pensat per a tots i totes les que volgueu aprendre a fer servir la màquina de cosir: diferents tipus de puntades, cosir recte i corves, alguns trucs bàsics..., etc.
En el primer taller al final farem una funda per a les tisores i en el segon un necesser senzillet amb cremallera per posar en pràctica tot allò que haurem après!
Per apuntar-vos només ens heu d'enviar un mail a ninoutet@gmail.com
No oblideu que el lloc com sempre serà al c/conca 18 de Barcelona.
El preu per dia és de 25 euros i si us apunteu als dos, el segon taller us sortirà per 20 euros.

Us hi esperem!!! 





1 comentari:

moltes gràcies!!!!!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...